David Moza

David: Director Ellel România
Mihaela: Director adjunct Ellel România
               Director editorial Editura Elpis

David este directorul slujirii Ellel România, iar Mihaela este director adjunct Ellel România și director editorial al Editurii Elpis. Ei au două fete pline de energie, care le aduc multă bucurie.

Cum au ajuns să se implice în Ellel Ministries?

În 2003 li s-a născut prima fetiță, care a fost diagnosticată cu Sindrom Down și atunci au început să-și pună multe întrebări și să caute răspunsuri. Așa au ajuns în 2005 la un curs de 6 zile unde au descoperit că găsesc răspunsuri la întrebările lor. Ca răspuns la cerea lor de a se ruga pentru fetiță, a avut loc un dialog între ei și Roger Pook, care i-a întrebat:

  • Fetița e fericită?
  • Da!
  • Atunci voi aveți nevoie de vindecare.

Au avut parte de însănătoșire atât spirituală, cât și emoțională. De fapt, o cunoaștere mai profundă a lui Isus Cristos, ceea ce i-a făcut să aibă putere să poată sluji și altora.

După terminarea perioadei de pregătire, au fost cooptați să ajute lucrarea, să o coordoneze și mai apoi au ajuns să o conducă.

David

David a absolvit facultatea de automatizări și informatică. El a înființat și a condus o firmă în domeniul informaticii. L-a cunoscut pe Domnul în timpul liceului, iar în perioada facultății s-a implicat în grupul de studenți creștini.

David predă cursurile Ellel în cadrul Școlii Modulare, a Sejurului de Vindecare și a altor evenimente Ellel. El are darul de a explica în mod simplu și clar ceea ce pare complicat și de a fi aproape de inima oamenilor. Totodată, este invitat să vorbească la biserici și a conlucrat cu fundația Becky’s Hope, slujind părinților care au copii cu dizabilități. Pasiunea lui David este de a-i încuraja pe oameni să trăiască o viața deplină.

Motto-ul: Unde ești, cu ceea ce ai, faci ceea ce poți, iar Dumnezeu face diferența.

Mihaela

Mihaela a absolvit facultatea de limbi străine. La 20 de ani, în anul al II-lea de facultate a avut o întâlnire profundă cu Isus Cristos. A predat șapte ani limba engleză la liceu. Apoi, Domnul a îndreptat-o spre a preda învățătura Ellel și a traduce cărți. În cadrul Ellel România, Mihaela îl ajută pe David la bunul mers al lucrării și totodată conduce Editura Elpis, unde are bucuria de a descoperi cărți noi care oferă soluții reale la problemele vieții.

error: Continutul este protejat!