Bine ați venit pe site-ul Ellel România!
Free Call 0731.351.445

Săptămâna de miere

Mai ţineţi minte cum era când v-aţi întâlnit pentru prima oară?

Cât de frumos era să fiţi doar voi doi… Nu făceaţi decât să petreceţi timp împreună, vorbind, râzând, fiind… „îndrăgostiţi”… Când v-aţi căsătorit, aţi făcut un jurământ pe viaţă unul faţă de celălalt, înaintea lui Dumnezeu şi a martorilor.

Apoi a urmat rutina zilnică a vieţii…

Serviciu, copii, biserică… eraţi din ce în ce mai ocupaţi. Nu se ştie cum, dar
aţi uitat să mai priviţi unul la celălalt, în mijlocul tuturor lucrurilor care trebuiau făcute. Ce s-a întâmplat cu voi?

Redescoperiţi-vă unul pe celălalt…

Redescoperiţi-vă unul pe celălalt în timpul „Săptămânii de miere”. Învăţaţi cum să vă faceţi fericiţi unul pe celălalt. Reaprindeţi flacăra pasiunii. Bucuraţi-vă să fiţi împreună din nou, fără presiunile vieţii de zi cu zi.

Următorul eveniment
*Pentru data și locul desfășurării acestui eveniment, vă rugăm să urmăriți secțiunea Evenimente.

Am venit într-o stare foarte proastă, dar am plecat într-o stare mult mai bună.

Am plecat de la Săptămâna de miere întăriţi, relaxaţi şi cu un set de valori înnobilate. Reînnoirea legământului nostru a fost o binecuvântare în plus pentru noi.

A fost uimitor să descoperim adevărul Bibliei care ne-a ajutat să rezolvăm problemele din căsătoria noastră. Relaţia noastră s-a intensificat pentru că ne-am înţeles mai bine unul pe celălalt şi pentru că am comunicat mai profund unul cu celălalt.

Am avut mult timp unul pentru celălalt, în care am discutat despre interesele noastre comune şi despre chestiunile cu care nu eram de acord înainte.

error: Continutul este protejat!