Skip to content Skip to footer

Stai în spărtură

24,00 lei

Rugăciunea de mijlocire reprezintă o parte vitală a lucrării Bisericii din ziua de azi. Prin acest gen de rugăciune, noi „stăm în spărtură”, între Dumnezeul Cel Atotputernic și popoarele și națiunile care au nevoie disperată de îndurarea Lui.

Dacă studiezi această carte în cadrul unui grup, îndeamnă-i pe membrii grupului să parcurgă câte un capitol înaintea fiecărei întâlniri și să cugete dinainte la lucrurile prezentate în el. Este important totuși ca, în timpul întâlnirii, să faceți împreună o scurtă recapitulare a capitolului vizat, pentru a reîmprospăta subiectul în mintea fiecăruia și pentru ca persoanele care n-au reușit să-l parcurgă să nu se simtă jenate.

Cele cinci întrebări de studiu de la finalul fiecărui capitol au rolul de a stimula o dezbatere pe marginea subiectului și de a provoca fiecare persoană să se gândească la modul în care ar răspunde personal acelor întrebări. Rugați-vă împreună, cerându-I lui Dumnezeu ajutorul, pentru a înțelege adevărurile prezentate.

Fie ca Dumnezeu să te binecuvânteze în acest timp în care înveți tu însuți ce este mijlocirea și îi ajuți pe alții să mijlocească.

Informații suplimentare

Greutate 300 g
Dimensiuni 21 × 14 cm
SKU: 31 Categorie: Product ID: 2602

Description

Descriere

Cuprins

Capitolul 1 Ce înseamnă să stai în spărtură?
Capitolul 2 Dinamica mijlocirii
Capitolul 3 Principiul Trupului
Capitolul 4 Mijlocirea profetică
Capitolul 5 Fii disponibil
Capitolul 6 Siguranță și încredere
Capitolul 7 Puternicele mijloace ale rugăciunii
Capitolul 8 Scopul mijlocirii

Reviews (0)

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Stai în spărtură”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Continutul este protejat!
Stai în spărtură
24,00 lei