Skip to content Skip to footer

Revendicarea teritoriului

27,00 lei

Cum se face că unele biserici au parte de binecuvântare în ceea ce priveşte creşterea numerică şi spirituală a membrilor, în timp ce altele se luptă pentru supravieţuire? De ce unele biserici care au ajuns odată pe culmi acum sunt în declin? De ce anumite biserici nu reuşesc nicicum să depăşească trecutul şi tradiţiile goale care împietresc viaţa din ele? Un factor important şi adesea nerecunoscut îl constituie forţele spirituale care operează asupra clădirilor, a terenurilor şi a organizaţiilor corporative.

Există trei domenii mari de atac a puterilor întunericului. Primul este terenul pe care îl deţin duhurile rele în viaţa personală a credincioşilor. Această carte îşi propune înţelegerea slujirii de eliberare. Dacă nu crezi că creştinii pot fi demonizaţi, atunci îţi recomand cartea despre eliberare de duhurile rele scrisă de Peter Horrobin.1 Scriptura ne spune că îi putem da diavolului drepturi în viaţa noastră prin păcat (Efeseni 4:27).

Informații suplimentare

Greutate 300 g
Dimensiuni 21 × 14 cm
SKU: 26 Categorie: Etichetă: Product ID: 1326

Description

Descriere

Demonii nu vor pleca în linişte doar pentru că noi cântăm cântece în care spunem: „Satan nu are autoritate aici”, oricât de mult suflet am pune în aceste cântece. Trebuie să ne mărturisim păcatele şi să ne pocăim de ele, dar trebuie să ne confruntăm şi cu consecinţele păcatelor noastre, mai ales în cazul în care aceste consecinţe au deschis uşa în faţa duhurilor necurate, astfel încât ele să poată intra în viaţa indivizilor sau a unei comunităţi.

În al doilea rând, apostolul Pavel spune: Căci noi nu luptăm împotriva cărnii şi a sângelui, ci împotriva stăpânirilor, a autorităţilor şi a puterilor acestui veac întunecat, împotriva duhurilor rele din locurile cereşti. (Efeseni 6:12). Aici se face referire la puterile văzduhului. Dacă Scriptura spune că eu am oponenţi spirituali care caută să se lupte cu mine pentru a mă opri din a face voia lui Dumnezeu, atunci e nevoie ca eu să învăţ cum să le identific tacticile şi să le zădărnicesc planurile (2 Corinteni 2:11)!

În al treilea rând – şi aceasta este ideea principală a cărţii de faţă – puterile demonice pot fi prezente în clădirile noastre pentru că li s-au dat drepturi, fie asupra terenului pe care este clădită biserica, fie asupra structurii corporative şi chiar asupra vieţii bisericii. Având această poziţie avantajoasă, demonii îi pot influenţa pe credincioşi la nivel individual şi pot submina astfel viaţa întregii biserici sau a întregului grup de părtăşie. Și, de cele mai multe ori, ei pot face acest lucru fără a întâmpina nici cea mai mică rezistenţă din partea conducerii bisericii. Ei pot face asta pentru că sunt fiinţe spirituale pe care ochiul omenesc nu le poate vedea. Pentru a detecta prezenţa şi modul lor de lucru este nevoie de o percepţie spirituală şi de exercitarea darului discernerii. Speranţa mea este ca această carte să ofere o bază biblică pentru înţelegerea procesului de eliberare, care să ne provoace la rugăciune urmată de acţiune sub călăuzirea Duhului Sfânt.

Rugămintea mea pentru cei care citesc această carte este ca ei să caute şi să citească fiecare referinţă biblică citată pentru a verifica acurateţea învăţăturii.

Reviews (0)

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Revendicarea teritoriului”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Continutul este protejat!
Revendicarea teritoriului
27,00 lei