Skip to content Skip to footer

Prins în capcana controlului

27,00 lei

Centrele Ellel din toată lumea au inclus acest subiect stringent în multe cursuri de weekend. Titlul cel mai frecvent utilizat a fost „Dominare, Manipulare și Control”, prin urmare, echipa l-a denumit „Cursul DMC”, care – ce să vezi – formează inițialele numelui meu complet! Nu știu dacă asta îmi conferă o credibilitate aparte în scrierea cărții de față, cred însă cu tărie că, dacă putem înțelege acest subiect și știm cum putem să fim reabilitați, Trupul lui Cristos va avea parte de o restaurare extraordinară.

Voi arăta ce este controlul nedumnezeiesc, cum s-a instalat, ce impact are el asupra noastră, care este „efectul” Izabela și cum putem aduce această problemă înaintea Domnului pentru a primi vindecare. Capitolul 8 prezintă o listă de întrebări ce te vor ajuta să determini cât de mult ai fost afectat de control. O privire sumară asupra acestui capitol te-ar putea conștientiza și mai mult de necesitatea parcurgerii cărții! Capitolul 9 conține sugestii despre cum ai putea să te rogi ca să primești libertatea și întregirea pe care Dumnezeu o dorește pentru fiecare dintre noi.
Mă rog ca, pe măsură ce citești această carte, să descoperi mai mult din adevărul lui Dumnezeu cu privire la control, iar cuvintele ei să-ți vorbească în mod clar și să te conducă spre un nou nivel de vindecare în Isus Cristos.

Informații suplimentare

Greutate 300 g
Dimensiuni 21 × 14 cm
SKU: 15 Categorii: , Etichetă: Product ID: 1292

Description

Descriere

Există o întrebare pe care orice creștin ar trebui să și-o pună: „Cine sau ce îmi controlează viața de fiecare zi?” Domnia lui Isus în viața celor mai mulți dintre noi este mereu asaltată de diferite forme de control nedumnezeiesc din partea oamenilor, a circumstanțelor, ba chiar a sinelui nostru. Controlul este cea dintâi motivație din spatele luptei spirituale ce se dă în univers. Dorința de autoritate și puterea de a exercita această autoritate constituie planul primordial și scopul lui Satan, stăpânitorul acestei lumi, cum îl numește Isus.

Pentru a-și exercita autoritatea și pentru a produce haos și distrugere în creația lui Dumnezeu, acest dușman al sufletelor are nevoie de implicarea omului. El se opune în forță creației prin răzvrătirea împotriva Creatorului.
Natura noastră inerent păcătoasă ne atrage în mod firesc pe tărâmul controlului, în virtutea dorinței noastre de a ne promova și de a ne proteja și de a reduce cât mai mult riscul de a fi răniți în relații. Controlul care nu se întemeiază pe autoritatea lui Isus produce daune considerabile în viața tuturor celor afectați. Prin contrast, autoritatea sub conducerea lui Isus aduce restaurare radicală.

Timp de peste 30 de ani, Ellel Ministries a avut ocazia să slujească multor oameni prinși în capcana controlului nedumnezeiesc, învățându-i să ia în serios mesajul clar al Bibliei în această privință. În paginile cărții Prins în capcana controlului, autorul caută să explice principiile pe care putem să le învățăm din Scriptură. Mulți dintre noi am îndurat rănile cauzate de controlul greșit din viața noastră, dar în același timp trebuie să recunoaștem faptul că mulți dintre noi ne-am deprins să-i controlăm pe alții în mod greșit.
Pe baza propriilor experiențe de viață, mulți au ajuns să creadă, uneori în mod inconștient, că a prelua controlul fiecărei situații le va oferi protecție. Ceea ce se întâmplă de fapt în astfel de situații este că se distrug relațiile. Unii chiar au devenit experți în a-și controla propriile reacții la viață, atât în ce privește trecutul cât și prezentul, pentru ca mai apoi să-și dea seama că, de fapt, s-au îndepărtat de adevărul unei relații autentice cu ceilalți și chiar cu Dumnezeu.

Reviews (0)

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Prins în capcana controlului”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Continutul este protejat!
Prins în capcana controlului
27,00 lei