Skip to content Skip to footer

Ghidul de la A la Z al lucrării de vindecare

60,00 lei

Cartea de față este absolut unică. E un dicționar de la A la Z, o lucrare de referință. Trebuie să fie, așadar, o carte cuprinzătoare și, sperăm, o resursă accesibilă, nu-i așa? Va trebui să-ți pună la dispoziție minimul ireductibil pe care trebuie să-l știi, să fie succintă, instructivă și judicioasă, nu-i așa?

Într-adevăr, ai pe deplin dreptate în toate aceste privințe, pentru că această carte satisface toate aceste așteptări. Mai e ceva. Este singura scriere de la A la Z, pe care am citit-o, care merge efectiv de la A până la Z. Da, ea va fi resursa pastorală și biblică de referință spre care te poți îndrepta cu referire la orice aspect legat de vindecare, la orice expresie sau termen relevant, la orice subiect sau temă care-ți vine în minte… și, apropo, vei găsi pe paginile ei mult mai multe lucruri decât cele care și-au făcut vreodată apariția pe radarul tău spiritual.

Informații suplimentare

Greutate 400 g
Dimensiuni 24 × 17 cm
SKU: 35 Categorie: Product ID: 4643

Description

Descriere

Modul în care văd eu lucrurile și recomandarea mea cea mai serioasă este ca, în loc să așezi volumul acesta în secțiunea cărților de referință, să deschizi imediat la litera „A” și să începi să o citești, pagină cu pagină, până la „Z”, așa cum ai citi orice altă carte. Știu că nu așa se citește un ghid de la A la Z, însă acesta nu este un dicționar obișnuit! Departe de a-ți da impresia că treci de la un lucru la altul, urmând succesiunea alfabetică, vei descoperi, așa cum mi s-a întâmplat și mie, o prezentare uimitor de bine interconectată și ierarhic  organizată a adevărului. Structura cărții te obligă să faci tu însuți legăturile și te

invită să treci cu înțelepciune și cu sârg de la un adevăr la altul, de la o anumită explicație la o anumită experiență, de la o anumită nevoie a unor oameni la o anumită soluție, de la o anumită rugăciune la un anumit răspuns, de la o anumită boală la o anumită vindecare, de la o anumită formă de robie la o anumită formă de eliberare.

În calitate de pastor și ca o persoană care contribuie la încurajarea noii generații de pastori, vă îndemn nu doar să cumpărați acest volum, ci și să comandați imediat alte exemplare, mai ales pentru pastorii și prezbiterii voștri, care sperăm să se asigure, la rândul lor, că fiecare membru al echipelor locale de rugăciune pentru vindecare și consiliere

va deține o copie și, de asemenea, toți membri congregațiilor voastre!

Totodată, cumpără un exemplar pentru orice bibliotecă pe care o cunoști: publică, universitară, școlară sau ecleziastică. Fără îndoială, îți vor mulțumi pentru noua carte de referință, însă nu vor ști că persoanele care-i vor deschide paginile nu se vor putea opri din a o citi asemenea oricărei alte cărți din bibliotecă și că-I vor întâlni pe Tatăl, Fiul și Duhul Sfânt.

Vei descoperi în ea, când o citești, blândețea și elocvența glasului pastorului. Este întemeiată pe Scriptură și nu conține doar definiții, ci și aplicații. Vei fi sfătuit și vei primi binecuvântări ale Duhului Sfânt, trecând de la o literă la alta.

Un dicționar te învață sensurile unui cuvânt, însă nu te ajută să și vorbești bine. Desigur, această carte îți va prezenta sensul cuvintelor referitoare la vindecare, însă va contribui și la îmbunătățirea stării de fapt – atât pentru că îți va aduce vindecare, în măsura în care răspunzi descoperirilor ei biblice și instrucțiunilor ei pastorale, cât și pentru

că te va echipa spre a le împărtăși altora vindecarea lui Isus.

Acesta nu este un dicționar de la A la Z obișnuit. Este un compendiu al adevărului, care te va aduce pe tine înaintea persoanei și a prezenței lui Isus, adevăratul Alfa și Omega, al mântuirii noastre, al vindecării și eliberării noastre. Destul însă… Apucă-te de citit și descoperă bogățiile pe care și eu le-am găsit!

Stuart McAlpine,

pastor senior al Bisericii Good Shepherd,

Capitol Hill, Washington, DC

Reviews (0)

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Ghidul de la A la Z al lucrării de vindecare”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Continutul este protejat!
Ghidul de la A la Z al lucrării de vindecare
60,00 lei