Skip to content Skip to footer

Adevãrul lui Dumnezeu despre sexualitate

27,00 lei

Deşi standardele bisericii în materie de sex sunt mult mai înalte decât ale lumii, ele sunt adesea departe de a fi la înălţimea standardelor lui Dumnezeu. Trăim într-o lume care distorsionează conceptul corect de sexualitate. Rezultatul e că o multitudine de creştini trăiesc într-o stare apăsătoare de condamnare sau de zbatere internă din cauza lipsei de cunoaştere, a alegerilor greşite din trecut sau a consecinţelor provocate de păcatele comise de alţii împotriva lor.

Forţa motrice din spatele manifestării păcătoase a sexualităţii noastre este căutarea greşită a dragostei şi acceptării. Autoarea denunţă cu genialitate minciunile celui rău, care ne pot face să cădem pradă unor practici sexuale păcătoase şi ne furnizează o înţelegere profundă despre ceea ce înseamnă relaţiile sexuale după voia lui Dumnezeu şi care sunt limitele legate de acestea. Sunt menţionate multe forme de comportament sexual, uneori în mod explicit, punându-ni-se la dispoziţie un ghid clar cu privire la fixarea acestor limite şi la determinarea consecinţelor implicării în relaţii sexuale păcătoase.

Informații suplimentare

Greutate 250 g
Dimensiuni 21 × 14 cm
SKU: 12 Categorii: , Etichetă: Product ID: 1283

Description

Descriere

Această carte va aduce speranţă şi restaurare celor ce caută libertate şi îi va ajuta pe cei care doresc să consilieze oamenii prinşi în capcanele sexualităţii.

Cartea de faţă face parte din seria „Adevăr şi libertate”, promovată de editura ELPIS, având la bază binecunoscutele cursuri ale programului de ucenicizare şi de consiliere prin rugăciune, Ellel Ministries International.

Reviews (0)

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Adevãrul lui Dumnezeu despre sexualitate”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Continutul este protejat!
Adevãrul lui Dumnezeu despre sexualitate
27,00 lei