Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Cursurile Explore

EXPLORE

„Explore” cuprinde o serie de cursuri fundamentate biblic care:
– echipează Biserica pentru a împlini nevoile oamenilor răniţi şi zdrobiţi.
– te ajută să găseşti soluţiile necesare ucenicizării şi slujirii de vindecare.
– te învaţă principiile unei slujiri conduse de Duhul Sfânt, nu doar nişte tehnici, împărtăşind din experienţa câstigată pe parcursul a peste 30 de ani, în care Ellel Ministries a slujit multor oameni din întreaga lume, cu rezultate de lungă durată.

Inima lui Dumnezeu aproape de inima omului

Oricine mă găseşte pe mine, găseşte viaţa. (Proverbe 8:35a)
O serie de evenimente care îți oferă o experiență transformatoare alături de Isus.
În inima fiecăruia dintre noi există un strigăt puternic după o relație vibrantă cu Dumnezeu. Dorim să descoperim uimitoarea-I iubire și să-I permitem a ne transforma viețile într-o asemenea măsură, încât să-L putem urma fără nicio piedică. Dacă aceste cuvinte au ecou în inima ta, începe EXPLORE!

Dar dacă de acolo Îl veţi căuta pe Domnul, Dumnezeul vostru, Îl veţi găsi, dacă Îl veţi căuta din toată inima voastră şi din tot sufletul vostru. (Deuteronomul 4:29)

Ce este „Explore” ?

„Explore” cuprinde o serie de evenimente desfășurate la sfârșit de săptămână și destinate a ne ajuta să-L descoperim pe Dumnezeu într-un mod mai profund – un mod prin care întreaga noastră ființă să fie reînvigorată. Împreună, vom descoperi că există speranță și ajutor la situațiile cu care ne confruntăm în viața de zi cu zi, cum ar fi anxietatea, stresul, durerea fizică, tulburarea emoțională, relațiile dificile, comportamentele adictive și depresia, pentru a numi doar câteva. Vom descoperi totodată ce înseamnă cu adevărat să trăiești cu Dumnezeu, dezvoltând o relație mai apropiată cu El și să trăiești pentru Dumnezeu, ca parte a familiei Împărăției Sale.

Fiecare eveniment din această serie va include închinare, părtășie, învățătură biblică, reflecție personală, discuții de grup și un timp dedicat slujirii prin rugăciune.

Pentru cine este „Explore”?

„Explore” este pentru oricine…
… dorește o relație mai profundă cu Dumnezeu, mai plină de sens și mai apropiată.
… știe că se confruntă cu anumite situații care reprezintă o piedică în viață.
… dorește să cunoască și să împlinească planul lui Dumnezeu pentru propria-i viață.
… dorește să înțeleagă mai bine vindecarea, ca mai apoi să-i poată ajuta și pe alții.
„Explore” se adresează celor cu vârsta cuprinsă între 18 și 118 ani! Este atât pentru cei ce s-au întors de curând la Cristos, cât și pentru cei ce sunt creștini de zeci de ani. Nu e necesar să ai vreo diplomă de absolvire…

AI NEVOIE DOAR DE O INIMĂ DESCHISĂ PENTRU DUMNEZEU.

Veniţi la Mine, toţi cei trudiţi şi împovăraţi, şi Eu vă voi da odihnă! Luaţi jugul Meu asupra voastră şi învăţaţi de la Mine, pentru că Eu sunt blând şi cu inima smerită, şi astfel veţi găsi odihnă pentru sufletele voastre!  (Matei 11:28-29)

Structura Cursurilor Explore

Cursurile Explore sunt alcătuite din 9 module desfăşurate în cadrul a 9 weekend-uri.
Cursurile sunt progresive în ce priveşte conţinutul învăţăturii, motiv pentru care studenţii sunt încurajaţi să le parcurgă în ordinea stabilită, culminând cu Şcoala Aplicativă, care le oferă experienţă practică în slujirea de vindecare, alături de membrii experimentaţi ai echipei de slujire Ellel.
Cursurile au fost selectate pentru a oferi învăţătură şi înţelegere spirituală, precum şi creştere, vindecare şi restaurare personală.
Acestea sunt elemente vitale care Îi echipează pe creştini pentru a sluji altora în dragostea şi puterea Sa vindecătoare, dintr-o înţelegere reală şi din experienţă personală

Grupele de mentorat

Cursul Explore are mentori dedicaţi, care sunt disponibili pentru discuţii mai detaliate în cadrul sesiunilor de mentorat. Aceste sesiuni nu fac parte din cursurile de instruire obişnuite – sunt o caracteristică specială a Cursurilor Explore. Studenţii le consideră un mediu de dragoste, acceptare şi părtăşie, cât şi un loc în care procesul învăţării este intensificat. Mentorii dau şi teme de casă celor care doresc să aprofundeze studiul pe tema cursurilor.

De ce „Explore”?

Principalul obiectiv al Ellel Ministries va fi întotdeauna acela de a declara iubirea salvatoare a Domnului Isus și faptul că adevărata vindecare și libertate o găsim doar în El.
Rugăciunea noastră este ca și tu să descoperi această realitate profundă atunci când te alături nouă EXPLORÂND tot ceea ce este Dumnezeu, ce a făcut El și ce va continua să facă pentru fiecare dintre noi. Pe măsură ce înțelegerea noastră se lărgește, putem mai apoi să înaintăm slujindu-L pe El cu toată inima și văzând manifestarea Împărăției Sale pe pământ.

Așteptăm cu nerăbdare să explorăm împreună cu tine!

Cum pot participa?
 1. Ca student oficial:
 • Te angajezi să fii prezent la fiecare modul de la început până la sfârşit.
  În acest caz vei primi notiţe, vei putea participa la grupele de mentorat în fiecare sâmbătă dimineaţa, vei primi un certificat de absolvire a şcolii şi te vei număra printre cei care se vor putea înscrie, la şcoala de aplicaţie practică.
 1. Doar ca participant:
 • Nu trebuie să îţi iei nici un angajament; vino doar la acele module care te interesează. Însă avantajele de mai sus nu mai sunt valabile în acest caz!

Fiecare subiect va fi tratat pe parcursul unui weekend pe lună, în perioada septembrie-iunie.
Cursurile vor avea loc la București, Cluj-Napoca, Timișoara și Iași

Programul:
București: Vineri 16:00-20:30 şi Sâmbătă 09:00 – 17:00
Cluj-Napoca: Vineri 16:00-20:30 și Sâmbătă 09:00 – 17:00
Timișoara: Vineri 16:00-20:30 și Sâmbătă 09:00 – 17:00
Iași: Vineri 16:00-20:30 și Sâmbătă 09:00 – 17:00

Locații:

 • BUCUREȘTI
  Casa Shalom
  Adresa: Prelungirea Ghencea, nr. 272-276, Sector 6, Bucuresti.
 • CLUJ-NAPOCA
  West City Hotel
  Adresa: Str. Avram Iancu, nr. 442-446, E60, comuna Floreşti, judeţul Cluj.
 • TIMISOARA
  Complex Senator, sala de conferinţe Titulescu
  Adresa: Calea Lugojului, nr. 7, Timişoara
 • IAȘI
  Motel Bucium
  Adresa: Iaşi, Şoseaua Iaşi – Vaslui Km. 12
 • Pentru mai multe detalii:
  Telefon: 0731.351.445,  între orele 8-17
  E-mail: contact@ellelromania.ro
error: Continutul este protejat!